Věříme, že společnými silami budeme schopné splnit vaše nejsladší přání a budete se do našeho obchodu rádi vracet.
Vendula
Majitelka
Nejúspěšnější česká triatlonistka v olympijském triatlonu, čtyřnásobná účastnice olympijských her, čtyřnásobná vítězka závodů světového poháru, několika násobná medailistka z Mistrovství Evropy i dvojnásobná vicemistryně světa v kategorii do 23 let.
Život vrcholového sportovce však netrvá věčně, proto musela Vendula začít přemýšlet o své budoucnosti. Nyní učinila další krok do neznáma. Stejně jako ve sportu i v byznysu je důležité tvrdě pracovat a jít si za svými cíli. Píle, vytrvalost a kvalita jsou k nezaplacení.
Více o Vendule naleznete na jejím webu triatlonistka.cz
Naše čokoláda
Čokoláda Callebaut
Značka Callebaut je považována za synonymum nejlepší belgické čokolády. Existuje mnoho důvodů, proč tomu tak je. V srdci Belgie vyrábí čokoládu, na kterou mohou být právem pyšní, už téměř 100 let. Čokoládovna Callebaut je jednou z mála společností, které stále samy vybírají, praží a melou kakaové boby na svou vlastní tajnou kakaovou hmotu, což je nejdůležitější součást a základ všech čokolád. Vybírány jsou pouze nejlepší, nejvzácnější a nejexkluzivnější druhy kakaových bobů. Jsou pražené v celé jejich skořápce, aby se chránila delikátní vůně a získaly se ty nejsilnější, nejzajímavější a nejdokonalejší chutě kakaa.
Čokoládovna Callebaut
Čokoládovna Callebaut je největším světovým zpracovatelem kakaových bobů. V továrnách Callebautu se zpracovává asi čtvrtina celosvětové produkce kakaových bobů. Výborná chuť a vysoká kvalita čokolády Callebaut je dána tradičním přístupem firmy Callebaut – výroba z nejkvalitnějších surovin, dokonale zvládnuté výrobní procesy, nejmodernější výrobní technologie, důsledná kontrola a samozřejmě obrovská tradice. V čokoládovně Callebaut navíc všechny složky velice jemně melou – mnohem jemněji než ostatní výrobci čokolády. Ingredience jsou pak míchány se stále stejnou přesností a trpělivostí, až se hmota, vůně, chuť a příchutě perfektně prolínají. Přidání čistého kakaového másla a trochy vanilky dotvoří chuť a konzistenci čokolády. A toto je okamžik, kdy se všechny ingredience spojí v jednu a vyjímečná čokoláda začne tát na Vašem jazyku. A v tomto vzácném okamžiku si čokoláda zaslouží známku kvality a jedinečnosti jako „Nejlepší belgická čokoláda Callebaut“.
Naši dodavatelé
Koruna Pralines
Značka Koruna Pralines je rodinnou českou čokoládovnu, ležící v městečku pod Krušnými horami, v Ostrově, si v roce 1991 otevřeli manželé. V rámci svých cest po světě sbírali spoustu zkušenosti, jak pracovat s čokoládou. Hlavní zkušenosti nabrali v jedné kolébce pralinek u mistra Jackyho Vergoteho v Bruggách, kde získali jeho receptury, a bylo rozhodnuto. Po návratu začali investovat do vlastní firmy. Pralinky vyrábějí podle belgické receptury. Vyrábějí vlastní čokoládové pralinky ručně nastříkané a potahované.