Náš tým
‘’Pralinka“ Aneta
Vystudovala jsem Sociální školu a 7 let pracovala v domově důchodců, přímé péči a nepřetržitém provozu. Všichni si dovedete představit, jak je tato práce náročná a i já jsem po letech cítila, že potřebuji změnu…. Můj osobní restart začal v roce 2011, kdy jsem se přestěhovala do Hradce Králové a hledala novou práci. Vůbec jsem netušila, do jakého oboru mě osud zavane, a byl to právě obchod. Ale ne tak ledajaký! Malá prodejna, tenkrát ještě ne tak běžných, belgických pralinek a čokolády Callebaut. Vždy jsem dávala přednost kvalitě před kvantitou a přátelskému prostřední a to se mi splnilo. Svou práci jsem dělala, a stále dělám, čokoládovým srdcem již 9 let. Za část svého úspěchu vděčím i Vám, milým a věrným zákazníkům, ze kterých se stali i přátelé a za to Vám děkuji. Možná i proto jste mi dali přezdívku ,,Pralinka,, a ta už mi asi i zůstane, protože já prostě k čokoládě patřím. Nyní začíná další část mé čokoládové tour v Koruna Pralines Hradec Králové a já se na Vás opět, z celého srdce, těším. Vaše Pralinka.
Vendula
Nejlepší česká triatlonistka, čtyřnásobná účastnice olympijských her, čtyřnásobná vítězka závodů světového poháru, několika násobná medailistka z Mistrovství Evropy i dvojnásobná vicemistryně světa v kategorii do 23 let.
Vendula vystudovala magisterský titul na Přírodovědecké fakultě Karlovy Univerzity v oboru Antropologie a genetika člověka. Již v té době posbírala řadu úspěchů na sportovním poli. Po promoci se místo práce v laboratoři rozhodla nechat vše za sebou a využít lukrativní nabídku přípravy v zahraničí pod dohledem špičkových trenérů, kteří vychovali olympijské vítěze i několikanásobné světové šampiony. Dlouholetá příprava v zahraničí přinesla nejen Vendule, ale i českým sportovním příznivcům mnoho krásných chvil.
Život vrcholového sportovce však netrvá věčně, proto musela Vendula začít přemýšlet o své budoucnosti. Nyní učinila další krok do neznáma. Stejně jako ve sportu i v byznysu je důležité tvrdě pracovat a jít si za svými cíli. Píle, vytrvalost a kvalita jsou k nezaplacení. V neposlední řadě je důležité obklopit se správným týmem. Osud Vendule do cesty přivedl “pralinku“ Anetu, která zastává stejné hodnoty.
Věříme, že společnými silami budou schopné splnit vaše nejsladší přání a budete se do našeho obchodu rádi vracet.
Belgická čokoláda Callebaut je považována za nejjemnější na světě.
Čokoláda
Čokoláda Callebaut
Značka Callebaut je považována za synonymum nejlepší belgické čokolády. Existuje mnoho důvodů, proč tomu tak je. V srdci Belgie vyrábí čokoládu, na kterou mohou být právem pyšní, už téměř 100 let. Čokoládovna Callebaut je jednou z mála společností, které stále samy vybírají, praží a melou kakaové boby na svou vlastní tajnou kakaovou hmotu, což je nejdůležitější součást a základ všech čokolád. Vybírány jsou pouze nejlepší, nejvzácnější a nejexkluzivnější druhy kakaových bobů. Jsou pražené v celé jejich skořápce, aby se chránila delikátní vůně a získaly se ty nejsilnější, nejzajímavější a nejdokonalejší chutě kakaa.
Čokoládovna Callebaut
Čokoládovna Callebaut je největším světovým zpracovatelem
kakaových bobů. V továrnách Callebautu se zpracovává asi čtvrtina
celosvětové produkce kakaových bobů. Výborná chuť a vysoká kvalita čokolády Callebaut je dána tradičním přístupem firmy Callebaut – výroba z nejkvalitnějších surovin, dokonale zvládnuté výrobní procesy, nejmodernější výrobní technologie, důsledná kontrola a samozřejmě obrovská tradice. V čokoládovně Callebaut navíc všechny složky velice jemně melou – mnohem jemněji než ostatní výrobci čokolády. Ingredience jsou pak míchány se stále stejnou přesností a trpělivostí, až se hmota, vůně, chuť a příchutě perfektně prolínají. Přidání čistého kakaového másla a trochy vanilky dotvoří chuť a konzistenci čokolády. A toto je okamžik, kdy se všechny ingredience spojí v jednu a vyjímečná čokoláda začne tát na Vašem jazyku. A v tomto vzácném okamžiku si čokoláda zaslouží
známku kvality a jedinečnosti jako „Nejlepší belgická čokoláda Callebaut“.