O nás

Náš tým


‘’Pralinka“ Aneta

Vystudovala jsem Sociální školu a 7 let pracovala v domově důchodců, přímé péči a nepřetržitém provozu. Všichni si dovedete představit, jak je tato práce náročná a i já jsem po letech cítila, že potřebuji změnu…. Můj osobní restart začal v roce 2011, kdy jsem se přestěhovala do Hradce Králové a hledala novou práci. Vůbec jsem netušila, do jakého oboru mě osud zavane, a byl to právě obchod. Ale ne tak ledajaký! Malá prodejna, tenkrát ještě ne tak běžných, belgických pralinek a čokolády Callebaut. Vždy jsem dávala přednost kvalitě před kvantitou a přátelskému prostřední a to se mi splnilo. Svou práci jsem dělala, a stále dělám, čokoládovým srdcem již 9 let. Za část svého úspěchu vděčím i Vám, milým a věrným zákazníkům, ze kterých se stali i přátelé a za to Vám děkuji. Možná i proto jste mi dali přezdívku ,,Pralinka,, a ta už mi asi i zůstane, protože já prostě k čokoládě patřím. Nyní začíná další část mé čokoládové tour v Koruna Pralines Hradec Králové a já se na Vás opět, z celého srdce, těším. Vaše Pralinka.


Vendula

Nejlepší česká triatlonistka, čtyřnásobná účastnice olympijských her, čtyřnásobná vítězka závodů světového poháru, několika násobná medailistka z Mistrovství Evropy i dvojnásobná vicemistryně světa v kategorii do 23 let. 

Vendula vystudovala magisterský titul na Přírodovědecké fakultě Karlovy Univerzity v oboru Antropologie a genetika člověka. Již v té době posbírala řadu úspěchů na sportovním poli. Po promoci se místo práce v laboratoři rozhodla nechat vše za sebou a využít lukrativní nabídku přípravy v zahraničí pod dohledem špičkových trenérů, kteří vychovali olympijské vítěze i několikanásobné světové šampiony. Dlouholetá příprava v zahraničí přinesla nejen Vendule, ale i českým sportovním příznivcům mnoho krásných chvil.  

Život vrcholového sportovce však netrvá věčně, proto musela Vendula začít přemýšlet o své budoucnosti. Nyní učinila další krok do neznáma. Stejně jako ve sportu i v byznysu je důležité tvrdě pracovat a jít si za svými cíli. Píle, vytrvalost a kvalita jsou k nezaplacení. V neposlední řadě je důležité obklopit se správným týmem. Osud Vendule do cesty přivedl “pralinku“ Anetu, která zastává stejné hodnoty. 

Věříme, že společnými silami budou schopné splnit vaše nejsladší přání a budete se do našeho obchodu rádi vracet.


Belgická čokoláda Callebaut je považována za nejjemnější na světě.
Značka Koruna Pralines se zrodila v 90. letech v Ostrově u Karlových Varů.

Čokoláda

Čokoláda Callebaut

Značka Callebaut je považována za synonymum nejlepší belgické čokolády. Existuje mnoho důvodů, proč tomu tak je. V srdci Belgie vyrábí čokoládu, na kterou mohou být právem pyšní, už téměř 100 let. Čokoládovna Callebaut je jednou z mála společností, které stále samy vybírají, praží a melou kakaové boby na svou vlastní tajnou kakaovou hmotu, což je nejdůležitější součást a základ všech čokolád. Vybírány jsou pouze nejlepší, nejvzácnější a nejexkluzivnější druhy kakaových bobů. Jsou pražené v celé jejich skořápce, aby se chránila delikátní vůně a získaly se ty nejsilnější, nejzajímavější a nejdokonalejší chutě kakaa.

Čokoládovna Callebaut

Čokoládovna Callebaut je největším světovým zpracovatelem
kakaových bobů. V továrnách Callebautu se zpracovává asi čtvrtina
celosvětové produkce kakaových bobů. Výborná chuť a vysoká kvalita čokolády Callebaut je dána tradičním přístupem firmy Callebaut – výroba z nejkvalitnějších surovin, dokonale zvládnuté výrobní procesy, nejmodernější výrobní technologie, důsledná kontrola a samozřejmě obrovská tradice. V čokoládovně Callebaut navíc všechny složky velice jemně melou – mnohem jemněji než ostatní výrobci čokolády. Ingredience jsou pak míchány se stále stejnou přesností a trpělivostí, až se hmota, vůně, chuť a příchutě perfektně prolínají. Přidání čistého kakaového másla a trochy vanilky dotvoří chuť a konzistenci čokolády. A toto je okamžik, kdy se všechny ingredience spojí v jednu a vyjímečná čokoláda začne tát na Vašem jazyku. A v tomto vzácném okamžiku si čokoláda zaslouží
známku kvality a jedinečnosti jako „Nejlepší belgická čokoláda Callebaut“.

Přejít nahoru